Societat

maresme

La cantada infantil de Pineda, un model exportable

La cantada infantil que Pineda de Mar que se celebra des de fa deu anys amb la participació dels infants de les escoles és un model d'èxit. Tant és així que el municipi veí de Malgrat de Mar ha anunciat la voluntat de celebrar una activitat semblant el proper 7 de maig al parc Francesc Macià. En aquesta primera edició només hi prendran part els alumnes de segon de primària de les escoles Fonlladosa, Vedruna, Sant Pere Chanel, Marià Cubí i Solé i Mare de Déu de Montserrat. Precisament aquesta última ja va participar en la darrera cantada de Pineda, celebrada divendres passat al camp de futbol del complex esportiu de Can Xaubet. La cantada de Malgrat tindrà una doble audició, a les 11 del matí pels alumnes de les escoles i a quarts de quatre de la tarda oberta al públic. El cartell anunciador de l'acte també ha estat dissenyat pels mateixos alumnes.

En el cas de Pineda, la darrera edició va aplegar 1.500 alumnes dels centre educatius que van aprofitar per commemorar el desè aniversari interpretant una recopilació d'alguns dels temes més celebrats. Centenars de persones van seguir l'actuació en viu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia