Societat
SALVATORE VALLIFUOCO
CAMBRER “EL BOIRA”
“Temps de Flors és estressant però val la pena”
Temps de Flors és la setmana de més feina en tot l'any. Quins canvis suposa al seu restaurant?
Els dies de més feina sempre són el primer cap de setmana. Bàsicament els canvis són pel que fa a personal. Normalment som vint treballadors i aquesta setmana hem ampliat la plantilla a 25.
Es parla del Temps de Flors com de la celebració més internacional de Girona. Nota més diversitat? Es queden més d'un dia?
Sí. Cada any la majoria d'estrangers provenen de França, però també he vist molts anglesos, compatriotes italians i holandesos. Molts ho aprofiten per veure la mostra i, de passada, passar uns dies a la platja. A vegades em trobo amb gent d'altres anys que tornen amb amics o familiars.
Es nota la crisi o cada any la festa de les flors és un èxit?
La veritat és que es nota una mica. En el sector de l'hostaleria fa uns anys es venia més. Ara la gent continua venint, però el nivell adquisitiu ha baixat.
Al restaurant, esperen amb ganes el Temps de Flors? I vostè?
És estressant però val la pena. De cara al negoci, tant de bo n'hi hagués un a l'hivern! Jo crec que la ciutat per si mateixa és bonica, i amb flors, més.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.