Societat

Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi d'una nau industrial de Parets del Vallès

La nau, dedicada a la fabricació de components termoplàstics, ha quedat totalment afectada en un succés

Els treballadors que hi havia a dins de la planta n'han pogut sortir i no hi ha hagut ferits

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat cap a un quart d'una de la matinada d'aquest divendres l'incendi que ha afectat la indústria dedicada a la fabricació de components termoplàstics situada al número 8 del carrer Diesel del polígon industrial Sector Autopista de Parets del Vallès (Vallès Oriental). La indústria, d'uns 800 m2 de superfície, ha quedat totalment afectada, però els treballadors que hi havia a dins n'han pogut sortir abans i no hi ha hagut ferits. Les flames han col·lapsat parcialment la façana del davant de l'empresa, així com també part de la façana posterior i de la teulada. El foc ha començat poc després de les nou de la nit d'aquest dijous.

L'incendi, que havia començat cremant material de palets amb sacs de plàstic que hi havia al pati exterior de l'empresa, ràpidament s'ha propagat a la façana i teulada de la mateixa indústria. No obstant això, els efectius dels Bombers han pogut frenar la propagació de l'incendi i evitar que el foc cremés la nau del costat, que sí ha quedat afectada pel fum.

Una vintena de dotacions terrestres dels Bombers (13 vehicles d'aigua, quatre vehicles de comandament, dues autoescales i l'ambulància del Grup d'Emergències Mèdiques) han treballat al lloc dels fets. A la una de la matinada continuaven treballant per tal d'acabar de remullar tota la part afectada.

El treballadors de la mateixa empresa han pogut sortir de la nau, i inicialment han intentat apagar les flames, però cap d'aquestes persones no ha resultat ferida. Així mateix, també han treballat a la zona realitzant tasques d'ordre públic i controlant els accessos a la zona efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local.

“No sabem les causes del foc, l'incendi s'ha propagat amb molta rapidesa i de forma molt violenta”, assegura el cap de regió d'emergències de l'àrea metropolitana nord, David Borrell.

Borrell ha apuntat que “l'incendi ha estat generalitzat” i que han seguit una estratègia defensiva per evitar que el foc s'escampés. El cos de bombers de la Generalitat ha procurat, durant tota la nit, que l'incendi no afectés les naus veïnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.