Societat

GASTRONOMIA

Concurs de cuina amb peix de roca a Begur

Una catorzena de menús van competir dissabte en el setè concurs popular de cuina de Begur, amb el peix de roca com a ingredient essencial dels plats. El certamen es va celebrar en el marc de les jornades que el municipi dedica al producte, i els guanyadors van ser Ricard Soler i Carme Gratacòs amb un suquet de peix i rossejat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

La Seu d’Urgell inicia el control d’una colònia de gats d’un terreny privat

La Seu d’Urgell
Estat Francès

Telegram defensa que compleix amb totes les lleis de la Unió Europea

Barcelona

Instal·len una cinquantena de sensors acústics per detectar fuites d’aigua a la xarxa

Reus

Dinou nois i noies van participar el juliol en la Brigada Jove

NAVATA
Islàndia

Un turista mort i dos desapareguts pel col·lapse en una glacera

Barcelona
viticultura

Primer aniversari del viver de cellers de l’Alt Penedès

Vilafranca del Penedès

Retencions de 4 quilòmetres a l’AP-7 en sentit Figueres per un accident

MAÇANET DE LA SELVA
turisme

El Race Village vol apropar l’energia blava i la cultura als barcelonins

Barcelona

Crida a recuperar la rutina de donar sang després de les vacances

GIRONA