Societat

Detingut el conductor del vehicle que va atropellar un ciclista a la C-352 i va fugir

Els sospitós és un veí de Piera de 42 anys

Se li imputen els delictes d'homicidi imprudent i omissió del deute de socors

La descripció dels testimonis permet localitzar l'automòbil a l'interior d'un taller mecànic

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dissabte el conductor del vehicle que el divendres a la tarda va atropellar mortalment un ciclista a Les Franqueses del Vallès. El sospitós, un home de 42 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Piera, està acusat d'un presumpte delicte d'homicidi imprudent, segons ha informat la policia en un comunicat.

L'accident va tenir lloc a les sis de la tarda d'ahir al quilòmetre 23 de la carretera C-352 en sentit Canovelles. El ciclista, un home de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Garriga, va ser envestit per un vehicle tipus camió frigorífic, que va fugir sense donar assistència.

La policia va iniciar una recerca del vehicle implicat gràcies a la descripció proporcionada pels testimonis que havien alertar del sinistre a la policia i als serveis d'emergència. La col·laboració dels testimonis ha estat clau en la investigació ha permès localitzar l'automòbil aquesta tarda a l'interior d'un taller mecànic.

Els agents han constatat que les peces recollides al lloc de l'accident coincidien plenament amb els danys que presentava el vehicle. A partir d'aquí s'ha pogut identificar i detenir el conductor. Se li imputen els presumptes delictes d'homicidi imprudent i omissió del deure de socors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia