Societat

Més famílies nombroses demanen ajut a la Fanoc

El nombre de famílies nombroses que fan servir el banc de material i de roba infantil de l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc) s'han disparat un 50% en l'últim any. El director de la Fanoc, Raúl Sánchez, en declaracions a Europa Press, ha explicat que es nota molt la crisi i que les famílies demanen, sobretot, roba i el material que es necessita abans dels 3 anys i que és molt car, com ara cotxets, bressols i trones.

El banc d'aquesta entitat recull el material i la roba que les famílies ja no necessiten perquè d'altres el pugui reutilitzar de forma totalment gratuïta. Si fa temps, la gran majoria dels usuaris eren famílies d'origen immigrant, actualment, segons Sánchez, moltes són autòctones i amb fills menors de 3 anys. L'any passat, se'n van beneficiar uns 300 infants, mentre que el 2012 havien estat uns 200. “Estem molt preocupats per l'empobriment de les famílies”, reconeix el director de la Fanoc.

A Catalunya, hi ha 110.000 famílies amb el títol de nombroses, que ahir van celebrar el seu quart congrés al parc d'atraccions del Tibidabo de Barcelona amb el lema En família, tot és possible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia