Societat

Detingudes sis persones per 16 robatoris comesos en municipis de Tarragona

Quatre dels arrestats, d'entre 23 i 45 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de l'Aldea i Amposta, , han ingressat a la presó i dos han quedat en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut sis persones com a presumptes autors de 16 robatoris amb força comesos en domicilis de diversos municipis de Tarragona entre els mesos d'abril i maig passat.

La detenció d'aquests sis sospitosos d'entre 23 i 45 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de l'Aldea i Amposta, es va produir el passat 3 de juny, ha informat aquest dilluns la policia catalana.

Els mossos van posar en marxa la investigació després de detectar que s'havien produït una sèrie de robatoris a Alcanar, Cambrils, Amposta i Tortosa i que tots ells tenien algunes similituds en el “modus operandi”.

Els assaltants forçaven la porta de les terrasses dels pisos per accedir al seu interior i poder així robar el que trobaven, sobretot joies, rellotges, aparells d'electrònica i diners en efectiu.

Un cop amb els objectes en el seu poder, els lladres abandonaven el lloc sense aixecar sospites i dies després venien el que havien robat en cases de compravenda de productes de segona.

Cada membre del grup estava perfectament organitzat, des del cap fins a la dona responsable de vendre les joies a les botigues d'or i de segona mà, passant pels que cometien el robatori.

Els delinqüents havien fet d'aquesta activitat la seva manera de viure ja que es tractava d'un grup estable que actuava de forma continuada.

Amb els membres del grup identificat, el passat dia 3 es van registrar tres habitatges a Amposta i l'Aldea, on es van poder recuperar un cinquantena de joies que no havien pogut vendre, i per a les quals s'estan fent les gestions per retornar-les als seus propietaris.

Després de declarar davant del jutge encarregat del cas, aquest ha decretat el seu ingrés a la presó per a quatre dels sis detinguts mentre que els altres dos han quedat en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Identifiquen tres joves que van trencar un vidre d’una escola i van ferir un alumne

girona

El Govern vol posar en marxa l’Agència de la Natura abans de l’estiu vinent

CASTELLÓ D’EMPÚRIES

Fi de les restriccions amb el minitransvasament de l’Ebre

L’ESPLUGA DE FRANCOLÍ
infraestructures

Adif dona per resolta l’incident que ha provocat retards en l’alta velocitat a Sants

Barcelona

CCOO i Alferro convoquen quatre dies de vaga als FGC coincidint amb la Mercè

BARCELONA

Es desencalla la construcció del nou centre de residus a Campdorà

GIRONA
SOCIETAT

Convoquen una concentració contra la zona verda d’El Masnou

El Masnou
societat

Un documental sobre la protesta de la SAFA, tret de sortida del Blanes Talen Fest

blanes

Denuncien una agència de viatges per una presumpta estafa en la venda de bitllets d’avió

MOLLET DEL VALLÈS