Societat

Primer casal d'estiu a les coves de Serinyà

Es farà als mesos de juliol i agost, adreçat a mainada de 6 a 12 anys

Per primera vegada, el Parc de les Coves Prehistòriques de Serinyà organitza un casal d'estiu. Es titula Una trobada molt prehistòrica i tindrà lloc entre el 30 de juny a l'1 d'agost, per a nens i nenes de 6 a 12 anys.

El Consell Comarcal del Pla de l'Estany, l'ens que gestiona el parc, ha encarregat el casal a l'empresa Atzagaia, que ha explicat: “utilitzarem la prehistòria com a fil conductor i centrarem el casal a l'entorn de cinc eixos temàtics, a través dels quals treballarem i experimentarem amb diferents mètodes de cacera de l'època paleolítica, aprendrem a reconèixer els recursos vegetals de l'entorn i experimentarem amb diferents tècniques artístiques pròpies de l'època.” Els responsables del casal hi afegeixen que entre les activitats que han previst, hi figuren la fabricació d'eines de pedra, l'encesa de foc amb materials naturals i també la d'assistir a les excavacions que els arqueòlegs duen a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia