Societat

L'EPA de Torrent comença la XXIX Setmana Cultural

Hi ha programades activitats cada dia a partir de les 18 hores a l'Hort de Trènor

El Centre Públic de Formació de Persones Adultes de Torrent celebra a partir de hui dilluns 16 de juny, la seua Setmana Cultural. En ella, es realitzaran diferents activitats de convivència i de creació i participació cultural que posen remat a un curs en el que s'ha treballat fermament per la democratització educativa i cultural amb la població adulta d'aquesta ciutat d ela comarca de l'Horta.

Enguany, més de 1.700 persones han participat en els més de 80 cursos i tallers que s'han desenvolupat al Centre d'EPA (la popular “Escola d'Adults”). Cursos i tallers de títols i caracteritzacions diferents: formació bàsica (des d'alfabetització fins a graduat en secundària); accés a la Universitat; accés a grau superior de formació professional; idiomes en diferents nivells (castellà, valencià, anglès, francès); alfabetització digital (informàtica en diferents nivells, internet, imatge digital); tallers ocupacionals i d'oci en diferents nivells (ceràmica, fotografia, pintura, dibuix, restauració de mobles, vitralls, teràpies manuals, drenatge limfàtic, ioga, intel·ligència emocional, mètode pilates...).

A partir de hui, l'Hort de Trènor esdevé el contenidor de totes les activitats programades per rematar aquest curs i cada vespre s'hi desenvoluparan propostes temàtiques. S'ha previst desenvolupar la nit d ela poesia, de la música, del conte i del cinema, com resulta habitual en la programació cultural d'aquest centre.

Alliberament de llibres

Paral·lelament, l'alumnat també participa en una activitat novella consistent en l'alliberament dels llibres que han farcit una anterior activitat programada des de principi de curs consistent en l'intercanvi de lectura barata l'aportació d'un llibre.

Fins al divendres 20 de juny, s'alliberaran llibres pel terme municipal de Torrent de l'Horta i l'alumnat que hi participa remet una fotografia al correu electrònic del centre per a la seua publicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.