Societat

educació

Coca-cola lliura els premis Relat Breu

El certamen per fomentar la creativitat guardona quinze adolescents

Adrià Ibañez Pelegrí, de l'Institut de Tremp, Mar Gairal García, de l'Institut Escola Joan Miró e Miami Platja de Tarragona i Marcel Molina Segura, de l'Institut Carrasco i Formiguera de Barcelona han estat els tres primers classificats de la 37 edició del premi Relat Breu organitzat per la Coca-cola, en el qual s'hi han presentar 2.000 joves de segon d'ESO d'un total de 409 escoles de tot Catalunya.

L'acte d'entrega dels premis als quinze primers classificats es va fer ahir a la seu del Departament d'Ensenyament i va estar presidit pel secretari de Polítiques Educatives, Joan Mateo, la subdirectora general de Llengua i Plurilingüisme, Mònica Pereña, i Marta Bofill, gerent de comunicació de Coca-cola Iberian Partners.

Els guardonats, que van rebre una tauleta com a premi, van saber que havien quedat classificats el 24 de maig passat, quan es van lliurar a Port Aventura els premis territorials. El tema proposat a tots els joves per fer el relat era Avui comença el primer dia de la resta de la meva vida.

El premi de Relat Breu és un certamen literari que anualment convoca Coca-cola per fomentar l'escriptura creativa entre els joves. Hi poden participar nois i noies de totes les escoles de Catalunya, siguin públiques, concertades o privades, sempre i quan els participants no superin els 16 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia