Societat

Restablerta la circulació a l'R1 entre Arenys de Mar i Canet després d'una avaria a la catenària

La freqüència de pas dels trens s'està recuperant de forma progressiva però hi continua havent retards de més de 45 minuts

Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera fins aquest migdia

La circulació de trens a la línia R1 entre Arenys de Mar i Canet s'ha restablert cap a tres quarts d'una del migdia d'aquest dilluns després d'una avaria a la catenària, segons ha informat Renfe. La freqüència de pas dels trens s'està recuperant de forma progressiva però hi continua havent retards a la línia que poden superar els 45 minuts, segons indica la companyia ferroviària.

La incidència s'ha produït poc després d'un quart de deu d'aquest matí i Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera fins aquest migdia, quan els tècnics ja han pogut reparar l'avaria i s'ha recuperat el subministrament elèctric al tram afectat.

Durant l'afectació, els trens procedents de Maçanet de la Selva han finalitzat el seu recorregut a l'estació de Canet, mentre que els viatgers amb destinacions entre Arenys i Barcelona han hagut d'agafar els autobusos a l'estació de Pineda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.