Societat

A l'Alcúdia es lliuren pisos en lloguer a 50€ al mes

El dijous vinent l'Ajuntament i la Fundació “Toda Ayuda” deixaran el que fa 23 per a acollir famílies desnonades pels bancs

Des de fa un any que l'Ajuntament de l'Alcúdia i la Funfació “Toda Ayuda” que porten endavant un projecte pioner arreu la península Ibèrica, consistent en la cessió de pisos a famílies desnonades.

La cessió està valorada en 50€ al mes per cada habitatge i en l'actualitat viuen en una de les finques rescatades, 22 famílies que mantenen aquesta situació de desprotecció.

Demà dijous es lliuraran les claus de l'habitatge que fa el número 23 dels que han estat cedits i és per aquesta raó que la municipalitat i la fundació amb qui col·labora, faran balanç, juntament amb les famílies desnonades del que ha suposat aquest any del projecte.

Ara fa vora dos anys

El mateix dia que l'expresident de la CEOE, Gerardo Díaz Ferrán, va ser detingut per blanqueig de capital, un altre empresari sorprenia amb una iniciativa que suposarà la salvació per a un grapat de famílies valencianes en clar risc d'exclusió social.

Antonio Gimeno, promotor immobiliari, anunciava que havia posat a disposició del municipi de l'Alcúdia (Ribera Alta) un immoble amb 25 habitatges per a famílies que han estat desnonades. Ho va fet a través d'un conveni firmat per la fundació “Toda Ayuda”, creada ex professo per a l'ocasió i l'Ajuntament riberenc.

L'acord suposa la cessió temporal d'aquests pisos per a aquelles famílies de la localitat que s'han vist obligades a abandonar el seu habitatge per una execució hipotecària els dos últims anys.

Els afortunats sols paguen cinquanta euros de lloguer per les seues noves llars, que es troben en un edifici les obres del qual van finalitzar fa dos anys, però que a causa de la crisi immobiliària no van poder eixir al mercat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia