Societat

Detenen un altre regidor de Torredembarra per presumptes irregularitats

La Guàrdia Civil arresta l'alcalde, sis regidors i un empresari en una operació relacionada amb els presumptes delictes contra l'administració i blanqueig de capitals

CiU defensa la presumpció d'innocència dels detinguts

La Guàrdia Civil ha detingut a última hora de la tarda d'aquest dijous el regidor de l'Ajuntament de Torredembarra Pere Font, que com cinc companys de govern i el mateix alcalde, Daniel Massagué, estan acusats d'irregularitats en la gestió del consistori. A banda dels ara set membres de l'equip de govern detinguts, en l'operació també s'ha arrestat un empresari de la localitat.

Es preveu que quan acabi l'escorcoll a l'Ajuntament –que ja fa onze hores que dura i que es fa en presència de l'alcalde– la Guàrdia Civil passi a escorcollar el domicili particular del cap del consistori.

Segons ha pogut saber l'ACN, tres dels detinguts haurien estat traslladats al Vendrell per declarar davant del jutge instructor del cas. La investigació està relacionada amb els presumptes delictes contra l'administració i blanqueig de capitals.

Més d'un centenar de persones s'han concentrat a la plaça de l'ajuntament de Torredembarra (Tarragonès) amb pancartes i crits en contra de l'alcalde i la corrupció. L'expectació era màxima a primera hora del vespre l'expectació entre els veïns que també esperen que acabi la investigació al despatx de l'alcalde i que aquest surti detingut de l'Ajuntament.

CiU ha defensat aquesta tarda la presumpció d'innocència de l'alcalde i els regidors del seu equip en espera dels resultats de la investigació.

En un breu comunicat, la formació ha lamentat l'exposició mediàtica a la qual, al seu parer, s'han vist sotmesos els membres de l'equip municipal durant l'operatiu policial.

Dit això, ha manifestat el seu màxim respecte per les actuacions policials i judicials que s'estan portant a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia