Osona/Ripollès

Dani Planagumà deixa el futbol en no superar la lesió al genoll

L'exgolejador del Manlleu només ha jugat tres mesos en dos anys al Llagostera

L'exjugador del Manlleu Dani Planagumà va anunciar el 12 de juny, el dia que la seva filla Carlota complia un any, que penjava les botes. “No ha estat una decisió fàcil, ho he provat tot però després d'un any i vuit mesos lluitant per recuperar-me he dit prou”. Afincat a Sant Pere de Torelló, el garrotxí va marxar fa dos anys del Manlleu per fitxar pel Llagostera. Allà hi ha estat dos anys, encara que només va poder jugar durant tres mesos. El seu darrer partit va ser contra el Prat, amb qui va fer el seu darrer gol com a professional.
A partir d'aquí una lesió al genoll ha impedit a Planagumà tornar als terrenys de joc i als 32 anys ha decidit penjar les botes. Després de mesos de recuperació i d'un trasplantament de menisc, el genoll no ha respost bé: “Em fa mal fins i tot quan camino”. Afegeix que “potser d'aquí un temps estaré bé, però he decidit plegar i dedicar-me al món de l'entrenador”. D'aquesta manera, encara que no sigui com a jugador seguirà vinculat al futbol.
El garrotxí va començar a jugar al futbol amb 6 anys i des de llavors ha aconseguit dos ascensos a Segona B (Ciudad Lorquí i Girona) i diverses distincions personals com el de pitxixi de Tercera amb el Banyoles, el Peralada i durant dues de les quatre temporades que va estar a Manlleu. De fet Planagumà té molts bons records de la seva etapa de groc-i-vermell, on va fer un total de 70 gols i va jugar un play-off d'ascens a Segona B: “Va ser una etapa molt bona a nivell esportiu, hi he fet vertaders amics com en Guillem Prieto i en Gely i m'ha marcat la vida, perquè hi he conegut la meva dona”.
En aquests moments, Planagumà compta amb el títol de segon nivell d'entrenador i l'any que ve vol fer el de Nacional. Tot i que encara no hi ha res lligat, espera seguir vinculat al Llagostera, que acaba de pujar a Segona A, i no descartaria, en un futur, poder entrenar a Manlleu, que “és un club que me l'estimo molt i on tinc bona relació amb tothom”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PORTBOU

El Col·loqui Walter Benjamin aborda els reptes de la memòria democràtica en l’era digital

PORTBOU
SEGURETAT

Batlle diu que l’ús de pistoles elèctriques serà “puntual i amb garanties de traçabilitat”

Barcelona
societat

Presenten el “Pa de Mar” creat en motiu de la Copa Amèrica

Barcelona
SERVEIS

Les Brigades Municipals de Reus incorporen 25 treballadors més

Reus
POLICIAL

Detingudes cinc persones per estafar mitjançant ’smishing’

Mataró
ciència

La URV inaugura un estabulari d’alta seguretat valorat en 1,7 milions d’euros

Tarragona
SEGURETAT

Elena inaugura la comissaria “crucial i estratègica” dels Mossos

LA JONQUERA
societat

El Consell Comarcal de la Selva fa una bona valoració del primer any

santa col0ma de farners
Urbanisme

Amplien l’aparcament provisional sobre la llosa de la via a Vilafranca

Vilafranca del Penedès