Vallès Oriental

SUCCESSOS

Les JERC denuncia l'agressió a un militant gai a Cardedeu

Anava amb la seva parella i van ser insultats i agredits

Les JERC han denunciat aquest dijous una agressió a un jove menor d'edat i homosexual, que és militant de l'organització, que es va produir durant el mes de juny a Cardedeu. El noi, que anava amb la seva parella agafats de la mà, va ser insultat i agredit per uns desconeguts.

Les JERC han donat a conèixer aquest dijous una agressió a un noi homosexual i menor d'edat, que és militant de l'organització, i que va ser insultats i agredit a Cardedeu durant el mes de juny. Els fets van passar enmig del carrer quan els dos nois anaven caminant agafats de la mà. En aquest moment, unes persones que no han estat identificades els van insultar, increpar i agredir.

En un comunicat, les JERC expressen el seu suport al noi agredit, que ha volgut mantenir-se en l'anonimat. “Volem fer pal•lès que la nostra lluita passa també per combatre l'homofòbia i defensar la llibertat d'orientació sexual i gènere”.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia