Societat

Extra-Terrassa!

Uns Minyons ambiciosos i amb molts arguments s'apunten la millor actuació de la temporada en carregar el dos de nou i el cinc de nou i en completar el nou de vuit en la diada de festa major al Raval de Montserrat

Els Minyons de Terrassa no van obtenir el premi que es mereixien amb el magnífic dos de nou amb què van obrir la diada de la festa major de la seva ciutat. Amb un folre i unes manilles de postal, el tronc es va alçar dret i, tot i que des de la col·locació de l'aixecador fins a l'entrada de l'enxaneta hi va haver un retard evident, el castell en cap moment va patir el més mínim desajust. A la sortida de la canalla, però, el pom es va despenjar. La resta del tronc va quedar immòbil, un fet insòlit en una estructura tan sensible i que demostra fins a quin punt el castell estava controlat.

La reacció de la colla va ser apostar tot seguit pel multitudinari nou de vuit, amb tres enxanetes perfectament sincronitzats. Una construcció que, sorprenentment, ja s'havien apuntat en la vigília i que ahir van fer xiulant, i una manera de reaccionar que diu molt de la colla. En la tercera ronda, cavalleria d'elit formada novament per llançar-se a la conquesta del majúscul cinc de nou. La càrrega, amb el folre ben parapetat, va mantenir les posicions en tots els flancs. La coronació va ser neta i tot semblava indicar que hi hauria gas per afrontar la descomunal baixada, però en els terços es va flaquejar i l'estructura va acabar cedint.

Els Minyons de Terrassa es van presentar a la seva primera gran cita de l'any amb els avals d'un primer tram de la temporada en què la colla ha sabut recollir la feina feta l'any passat i aplicar els mètodes d'un equip renovat. Tot plegat es va plasmar ahir en uns castells ben fets, ben plantejats... Acadèmics, en una paraula. Ahir es va veure una gran colla, uns Minyons de gamma extra que van firmar la millor actuació d'aquesta temporada.

Molt bé també la Colla Jove Xiquets de Tarragona en la seva visita a Terrassa. Al seu ritme, els tarragonins no van tenir problemes ni amb el tres de nou ni amb el quatre de nou que ahir van estrenar i que es va resoldre amb molt bon ofici i categoria. Els tarragonins van arrodonir el triplet amb el quatre de vuit amb l'agulla i es van acomiadar amb l'altra novetat d'un magnífic pilar de set.


La

jornada

TERRASSA,
RAVAL DE MONTSERRAT

Minyons de Terrassa:
2/9fm(c), 9/8, 5/9f(c), 4P/5
Colla Jove Xiquets de Tarragona:
3/9f, 4/9f, 4/8a, P/7f
Castellers de Terrassa:
7/7, 4/8, 2/7, 2P/5
Altres actuacions

Dissabte, 5 de juliol

Tarragona

Castellers de Vilafranca: 3/9f, 4/9f, 4/8a, P/7f

Castellers de Sants: 3/9f, 4/9f, 5/8, P/6

Xiquets de Tarragona: 3/9f, id5/8, 2/8f, id4/8, 4/8, P/5

Terrassa

Minyons de Terrassa: 3/9f, 4/9f, 9/8, P/6

Castellers de Terrassa: 5/7, 4/7a, 4/7, P/5

Badalona

Castellers de Badalona: 4/7, 4/7a, 3/7, vano de 5

Castellers de Berga: 4/6, 3/6, 3/6a, P/4

Diumenge, 6 de juliol

Vic

Castellers Vila de Gràcia: 5/8, 3/9f, 4/8a, P/7f

Castellers de Barcelona: 5/8, 3/9f, 2/8f, P/6

Sagals d'Osona: 3/8, id2/8f, id2/8f, 4/8, 7/7, 2P/5

Premià de Dalt

Capgrossos de Mataró: 4/8, 3/8, 7/7, 4/7a, P/6



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia