Societat

Projecció massiva de la pel·lícula rodada contra la llei Gallardón

S'estrena massivament a partir del 10 de juliol en associacions, grups, entitats de caire progressista

L'amenaça de la reforma de la Llei de l'Avortament és cada dia més seriosa, sobretot després del dictamen del Consell General del Poder Judicial i és per això que col·lectius, grups i entitats compromesos en la millora de la qualitat de vida, fan l'advertiment perquè aquesta amenaça es complisca a meitat de l'estiu.

Per aquesta raó, el Col·lectiu de dones cineastes que han rodat la pel·lícula «Jo decidiscs, El tren de la llibertat», han acordat acabar-la amb molt esforç i posar-la a circular immediatament.

De fet, Compromís per Paiporta i particularment Dones amb Compromís de Paiporta col·laboren amb aquest projecte i per això han programat la projecció del documental el pròxim dijous 10 de juliol a les 20 hores al local social. Una projecció que es farà simultàniament arreu l'estat.

En acabant la projecció hi ha previst un col·loqui al voltant del documental i a les persones que hi assitisquen, es demanarà la col·laboració econòmica, a fi de contribuir a la seua difusió internacional, subtítols, drets musicals i post-producció, pendents de pagament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.