L'espineta de cargolins es reinventa

Un total de 25 cuiners del nucli antic, aplegats en la recentment constituïda Associació de Restaurants de la Part Alta, oferiran el dia 20 un tast de la seva pròpia versió de l'espineta amb cargolins. Es tracta, segons assegura el president de l'entitat, Quintín Quinial, de «modernitzar» el menjar típic de Santa Tecla. Així, a partir de les 10 del matí es repartiran fins a 2.500 racions dels diversos plats que tindran com a base la tonyina i els cargols i que costaran tres euros (dos de la tapa i un més de la cervesa Rosita o el vermut Yzaguirre).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’ICAG, compromès amb la nova llei de paritat

girona
URBANISME

Comencen a enderrocar l’edifici d’El Barco d’Esplugues de Llobregat

Esplugues de Llobregat
SOCIETAT

Tarragona incorporarà quatre nous busos elèctrics per millorar la flota urbana

Tarragona

El cicle ‘Notes al Parc’ tanca la 8a edició amb prop de 3.300 espectadors

gIRONA
SOCIETAT

Montblanc i la Patum, finalistes dels Premis Història National Geographic

Montblanc
societat

L’Acústica comptarà amb un dispositiu de seguretat i neteja format per 190 efectius

figueres
SUCCESSOS

Rubí reafirma la condemna contra el doble crim masclista al Vallès Occidental

Rubí
SOCIETAT

La Generalitat confirma la sanció de 10.000 euros a Sílvia Orriols per un discurs xenòfob

Barcelona

Prohibeixen aparcar a l’entorn d’una gran superfície de Montigalà per evitar el transport il·legal

Badalona