Vallès Oriental

El Teatre de Ponent, pendent del conveni amb la Generalitat

El Teatre de Ponent de Granollers no s'ha sumat enguany a la programació d'Escena grAn:, la cartellera única creada l'any passat amb l'objectiu de sumar esforços i unificar la venda d'entrades, i que incloïa també el Teatre Auditori i el Centre Cultu

El director de Ponent, Frederic Roda, ha explicat a EL 9 NOU que estan pendents del conveni de la Generalitat amb les diferents sales alternatives del país. “Sembla que tirarà endavant, però encara no el tenim per veure totes les condicions. Està pendent de les retallades i veurem què passa”, explica Roda mentre recorda que les sales com Ponent no poden existir soles. “Depenen de convenis com aquest per sobreviure”, afirma. Aquest conveni és per temporada i, per tant, comença l'1 de setembre i acaba el 31 d'agost. “Si tot va bé, encara ens podrem afegir a la cartellera i mantindrem el sistema de venda d'entrades que teníem fins ara”. La regidora de Cultura va anunciar que Ponent continuarà tenint el suport del TAG i d'Ecena grAn:.

Aquesta cartellera única sí que aplegarà a partir de la propera temporada part de la programació de Roca Umbert i la Roda d'Espectacles Infantils de l'Associació Cultural de Granollers. Des de Roca Umbert presenten tres propostes teatrals molt relacionades amb l'equipament: el monòleg La nit just abans dels boscos, que es farà pels carrers de Roca Umbert; Els tres silencis, un projecte sobre els oficis de la fàbrica d'abans i de després; i Microteatre a Roca Umbert, quatre representacions de vint minuts que es faran a diferents racons de l'equipament, a partir d'uns guions que hauran estat escollits entre les propostes presentades a la convocatòria.

L'Associació Cultural s'hi afegeix amb la Roda d'Espectacles Infantils, amb propostes per a infants de 2 a 6 anys, que tenen com a escenari la sala Sant Francesc.

Al Centre Cultural, en canvi, s'hi presentaran tres propostes de grups locals: El cadáver del Señor García, de Jardiel Poncela, a càrrec de Teatre Xivarri; No som ningú, del Grup de Teatre del Nord, i Benvinguts al circ, de Llançadora Teatre.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
memòria

Els descendents d’espoliats pel franquisme, a l’expectativa

barcelona
societat

La plataforma ‘No és un vial’ diu tenir el compromís d’Illa per fer la variant

olot
salut

L’OMS aprova la primera vacuna global contra l’mpox

barcelona
societat

Illa afirma que acollir els nouvinguts no posa en perill la identitat catalana

olot
partits

Colau lliga el seu futur a l’articulació d’un gran front de les esquerres

barcelona

Millores als patis, pavellons i patrimoni, l’escollit al pressupost participatiu de Castellar

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

BARCELONA

Renfe recupera el servei a a l’R4 i l’R8 entre Martorell Central i Molins de Rei-Granollers Centre

CASTELLBISBAL
política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

blanes