Vallès Oriental

Els Pastorets de Granollers incorporen nou director

El valencià Pablo Bravo vol fer un espectacle més professional

El valencià Pablo Bravo, afincat a Barcelona des de fa 14 anys, és el nou director de la representació del Pastorets de Granollers, en substitució de Frederic Roda, que havia ocupat el càrrec aquests dos darrers anys. Bravo i el seu equip, format per tres persones,

va ser fa pocs dies a Granollers per tenir un primer contacte amb els membres de l'entitats Amics dels Pastorets i els actors.
El nou director treballarà conjuntament amb Anna Velázquez, una fisioterapeuta de Corró d'Amunt que s'encarregarà de treballar la veu i la posturologia amb els actors; Maria Aragó, assistent, i Víctor Zegarra, que farà uns intensius d'interpretació de commedia dell'arte, de moviment i de cos.

L'objectiu del nou equip, segons ha explicat el director, és mantenir el 80% de l'obra però “incorporant més màgia per als petits i incidint més en la professionalització dels actors, amb més veus, més consciència postura. En definitiva, volem fer un pas endavant i convertir-lo en un espectacle semiprofessional”.

El director incideix en el fet que vol que sigui un superespectacle per als més petits. “Tindrem com més rebombori, en què passaran coses a davant de l'espectador, a l'escenari, però també al seu costat. Des de l'entrada a la sala ja, el públic serà d'un bàndol o d'un altre. Serà més un espectacle de Broadway”.

Aquests són els primers Pastorets que dirigeix Pablo Bravo, que va estudiar direcció de cinema i posteriorment interpretació. Està al capdavant de la productora Neonato Films i de la seva pròpia companyia, Artua. El director ha arribat a Granollers gràcies a un amic comú que li va parlar de la representació. Després va veure l'espectacle i va fer una proposta encaminada a la professionalització i la regeneració.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Societat

Ordenen el desallotjament d’un pàrquing de Reus per risc “imminent” de col·lapse

Reus
societat

Trenta famílies formaran part de la comunitat energètica del Museu Darder

banyoles
economia

El sistema per reduir les males olors de la planta de biometà de la Galera estarà plenament operatiu en dos o tres mesos

La Galera
comerç

La Copa Amèrica no condiciona gaire el comerç

Barcelona
societat

Unió de Pagesos demana anul·lar el concurs per al lloguer de les terres de Gallecs

Santa Perpètua de Mogoda

Les entitats andaluses es podran instal·lar a Els Bellots el novembre

TERRASSA
INFRASTRUCTURES

Actuen d’urgència per reparar un pont descalçat sobre el Segre

Alàs i Cerc
Societat

Tarragona celebra les festes de Sant Magí amb activitats i espectacles

Tarragona
infraestructures

En marxa el nou dipòsit d’aigua freda per a l’acumulació d’energia frigorífica de la xarxa del TubVerd

Mataró