Vallès Oriental

Uns 400 nens vallesans tindran garantida l'alimentació aquest estiu

Els ajuntaments aporten xecs per comprar aliments frescos i beques menjador

Davant les situacions de dificultat que viuen moltes famílies al Vallès Oriental, cinc ajuntaments han perllongat les ajudes destinades a la nutrició infantil durant l'estiu. En total, uns 400 nens tindran garantit almenys un àpat al dia durant els mesos de juliol i agost.

La majoria d'aquestes ajudes es materialitzaran en forma de xecs bescanviables per aliments bàsics en establiments del municipi. Un tipus d'ajuda que permet que se'n beneficiï tota una família i és, també, una manera de dinamitzar el comerç local. Per altra banda, alguns ajuntaments també becaran els nens que participen en els casals d'estiu per oferir-los el servei de menjador.

Un dels primers ajuntaments en comunicar aquest tipus d'ajudes a l'estiu va ser el de Mollet. Durant el ple del mes de juny, es va aprovar un augment de 60.000 euros a la partida inicial de Serveis Socials. Aquests diners serviran per becar 200 nens que podran gaudir de casals d'estiu del municipi. A més, 65 nens tindran garantit un àpat al dia durant els mesos de juliol i agost. “Serveis socials no tanca a l'estiu, treballem conjuntament amb les entitats del tercer sector per coordinar millor l'ajuda”, comenta la regidora de Serveis Socials, Anna M. Díaz.

L'Ajuntament de Bigues i Riells destinarà 6.195 euros a concedir xecs que es podran bescanviar per aliments. A Canovelles, es becaran un total de 40 nens, que són els que estan en una situació econòmica i social més compromesa. Granollers tampoc és una excepció, uns 40 nens podran gaudir de menjador durant el més d'Agost.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Òscar Escuder
President de Plataforma per la Llengua

“Hem de revertir la tendència del baix ús social del català”

Barcelona

Malgrat, exemple per a Greenpeace

Malgrat de Mar
LA crònica

Bronzo, on es pot tastar Venècia sense sortir de Barcelona

BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara la verola del mico emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida