Vallès Oriental

La marca Lola Casademunt es vol consolidar a les grans superfícies

La firma de moda de Cardedeu ja té presència en una desena de còrners del Corte Inglés

L'empresa de Cardedeu dedicada al disseny, producció i distribució de complements de moda, Lola Casademunt, està potenciant la seva presència a grans superfícies com el Corte Inglés, on ja té una dotzena de còrners. Aquesta decisió es pren per "adaptar-se als nous mercats", segons Casademunt.

Des de l'octubre, Lola Casademunt ha passat de tenir tres còrners a tenir-ne nou. Dos d'aquests estan a Barcelona i la resta estan repartits per Madrid, Salamanca, Santander, Cartagena, Marbella i Mallorca. “Tenim possibilitats d'aconseguir un parell de còrners més però volem digerir aquest canvi, hem d'assimilar i pair-ho bé, hem aconseguit molts còrners en molt poc temps”, explica Maite Gassó, la filla petita de Casademunt.

La consolidació al Corte Inglés ha permès que la plantilla de Lola Casademunt augmentés dels 25 treballadors als 50. “Tenim la sort que al còrners hi hauran les nostres dependentes, formades aquí, i això sempre és un valor afegit”, explica Mar Gassó, directora d'operacions que va començar a treballar al negoci familiar als anys 2000.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia