Societat

3.005 persones han perdut ajudes al juny

Les dades revelen que 112 dependents al dia perden tot tipus de prestació

Durant aquest mes de juny, 3.005 persones dependents han perdut tot tipus de prestació, segons ha denunciat la Coordinadora de Plataformes en Defensa de la Llei de la Dependència (Colapad).

Aquesta dada, sortida de l'estudi estadístic publicat per la Imserso sobre el juny passat, revela també que més de 112 persones al dia han perdut la prestació econòmica garantida per la llei de la dependència. Així, durant tota la legislatura ja són 25.247 persones les que han perdut aquesta ajuda.

Segons alerta la coordinadora Colapad, cada vegada hi ha més persones que no reben cap tipus de servei o prestació i que “moriran abans d'haver-lo rebut”, tot i tenir el dret reconegut a percebre'l a causa del seu grau de dependència. Actualment ja en són més de 184.000, i s'estima que unes 70.000 han mort esperant-la.

A més, només durant el juny s'han perdut 583 places residencials i 27 persones al dia han deixat de rebre el servei d'ajuda a domicili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia