Societat

Adicae celebra una sessió informativa a la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola

Adicae, Associació d'usuaris de bancs, caixes d'estalvis i segurs, celebra una reunió el divendres 1 d'agost a la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola, a partir de les 18 hores, amb la finalitat d'informar sobre les darreres novetats en el cas de Fórum Filatélico i Afinsa, així com les actuacions que estan realitzan-se amb la finalitat de demanar una «solució política» per a les 470.000 persones afectades per la fallida d'aquestes dues entitats financeres després de 8 anys.

Representants d'Adicae han comentat que en la reunió s'informarà sobre la proposta de solució política basada en què l'Estat adquirisca els drets reconeguts als afectats en la paralització del procés concursal de liquidació de les dues entitats financeres. La proposta, indiquen, no generaria cap dèficit, ja que ha estat recolzada pels parlaments autonòmics de València, Múrcia, Ceuta, Galícia, Astúries, Cantabria, Castella i Lleó i Catalunya, el darrer en adherir-se a la proposta, així com nombrosos ajuntaments que recolzen l'expressada solució política en considerar-la com «viable, raonada i justa».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia