Vallès Oriental

El Servei Català de Trànsit redactarà un pla de seguretat viària a Cardedeu

El Servei Català de Trànsit redactarà un pla local de seguretat viària amb l'assessorament de la Policia Local per tal de detectar els punts febles i ajudar a reduir la sinistralitat a la xarxa viària del municipi.

La redacció del pla s'inclou dins dels dos convenis de col·laboració que han firmat l'alcaldessa, Calamanda Vila, i el director del servei, Joan Josep Isern. L'altre acord de col·laboració fa referència a l'atenció a les víctimes d'accidents.

En aquest cas, la Policia Local de Cardedeu es compromet a fer les gestions i portar a terme els protocols pertinents per tal d'informar i adreçar les persones, víctimes o afectades per accidents de trànsit, al servei d'atenció a la víctima i afectats d'accidents de Catalunya, que presta el Servei Català de Trànsit. Aquest servei té l'objectiu de donar informació i orientació jurídica, administrativa, social i psicològica, per tal de minimitzar la situació traumàtica que hi ha després d'un accident de trànsit.

Segons l'Ajuntament, entre els anys 2009 i 2013, a Cardedeu s'ha reduït en un 50% el nombre d'accidents. S'ha passat dels 206 accidents amb 45 víctimes a 95 accidents amb 29 víctimes. La reforma de la carretera de Cànoves contribuirà també a millorar la seguretat.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.