Vallès Oriental

Mingote s'aclimata al Khan Tengri

L'alcalde de Parets inicia l'aventura solidària al cim de 7.010 metres

L'alpinista i alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha iniciat l'ascens al cim del Khan Tengri, conegut com El senyor del cel, una muntanya de 7.010 metres situada entre les fronteres de Kirguistan i Kazakhstan, a l'Àsia.

L'objectiu representa el retorn de Mingote a l'alpinisme per una causa solidària: recollir diners per al projecte solidari La lluita de l'Arnau que promou la investigació de la histiociatosi i el càncer infantil que es fa a l'Hospital de Sant Joan de Déu. L'Arnau és un nen de Parets que va superar aquestes malalties.

Durant aquests primers dies d'expedició, Mingote i l'alpinista José Miguel Herrera, amb qui comparteix aventura, s'han anat aclimatant a l'alçada i han arribat fins al camp base i han començat a preparar el camp 1, on ja han plantat la tenda i han traslladat material. “Tenim moltes il·lusions en aquesta expedició. No estem sols. L'Arnau, la seva família, les nostres famílies i tantes i tantes persones que estan posant el seu granet de sorra perquè aquest ascens al Khan Tengri sigui un èxit”, escrivia Mingote des del camp base.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia