Societat

Baldiri Ruiz Mallol

Alcalde del Port de la Selva entre el 1979 i el 1995

L'Ajuntament del Port de la Selva va expressar ahir el seu condol a la família i els amics de Baldiri Ruiz Mallol, primer alcalde de la democràcia recuperada del municipi, que va morir divendres a l'hospital de Figueres, als 87 anys.

Baldiri Ruiz va néixer el 10 de setembre del 1926 al Port de la Selva, municipi altempordanès del qual va ser alcalde de manera continuada des de les primeres eleccions municipals, celebrades el 1979, fins a la seva retirada, l'any 1995.

Ruiz va ser primer transportista i més endavant responsable d'una entitat bancària del municipi. Més enllà de la seva llarga trajectòria com a alcalde, Baldiri Ruiz va participar molt activament en la vida del municipi, liderant o formant part de la junta de la Societat de Caçadors, el Club Nàutic, el club de futbol i la Creu Roja.

La vetlla es porta a terme al tanatori Vicens de Figueres i la cerimònia de comiat tindrà lloc demà dilluns, a les 5 de la tarda, a l'església del Port de la Selva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.