Vallès Oriental

Els condemnats per la repintada del mural de Cardedeu sumen els 7.640 euros per pagar la multa

Ara volen aconseguir el màxim de diners per mantenir la pintada

El col·lectiu Jo també hi era, que va iniciar una campanya de micromecenatge per poder pagar la multa de 7.640 euros que un jutge de Granollers va imposar a les vuit persones que van ser encausades per la repintada del mural amb l'estelada de l'entrada de Cardedeu, ha aconseguit l'objectiu marcat.

De fet, la campanya de recollida de diners a través de la plataforma Tot Suma ja supera els 8.600 euros gràcies a més de 285 aportacions, la majoria de 20 euros tot i que també hi ha 40 persones o organitzacions que n'havien aportat 80. Els afectats van presentar recurs a la sentència judicial, pendent encara de resoldre.

“Són moltes les persones que ens han donat suport i això ens fa sentir orgullosos de la feina feta i d'haver decidit fer aquest acte de dignitat i perseverança en la voluntat col·lectiva i el primer que cal és donar les gràcies i les felicitacions per la feina d'aquests dies”, asseguren en un comunicat. El col·lectiu Jo també hi era, però, assegura que cal anar més enllà i es proposa seguir augmentant els diners recollits durant els dies de campanya que encara queden (nou des d'aquest divendres).

“Volem insistir que no n'hi ha prou. El repte ha de ser molt més gran per molts motius: el mural caldrà repintar-lo i mantenir-lo intacte en els propers anys, i, a més, el 4 d'octubre farem un gran acte de suport que tindrà unes despeses tècniques a tenir en compte”, afegeixen des de Jo també hi era. A la jornada de l'octubre hi participaran “personalitats i artistes de renom”, com els ja confirmats Miquel Gil, Pep Pou, Biel Majoral o Quico Pi de la Serra. Ja s'han venut més de 200 entrades.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia