Societat

Protesten per la clausura d'una piscina a Santa Cristina

Veïns es manifesten davant l'ajuntament i l'alcalde diu que els donarà explicacions dimarts

La instal·lació és a la urbanització Sant Miquel d'Aro

La piscina comunitària de la urbanització Sant Miquel d'Aro, del terme municipal de Santa Cristina, va rebre dimecres, cap a les set de la tarda, la visita de la policia local, que va exigir que es clausurés immediatament la piscina per donar compliment a un decret d'alcaldia. Ahir al matí, un grup de veïns de la zona van manifestar-se amb pancartes fins que van aconseguir que l'alcalde els donés hora per parlar-ne. En la protesta es van veure pancartes en què es podia llegir “Injustícia. Volem la piscina oberta”, “Volem jugar” i “Igualtat per a tothom”. En la concentració hi havia molts nens, que eren els qui aguantaven les pancartes.

La portaveu i advocada del col·lectiu que protestava, Àngels Alegre, va anunciar que denunciarien per la via administrativa el tancament i va assenyalar que estudiarien la possibilitat de presentar una denúncia per prevaricació contra l'alcalde. “Aquí hi deu haver alguna qüestió personal amb algú que desconeixem. Ens reclama rectificacions diferents de les que demana a altres urbanitzacions.” Alegre, així mateix, va exposar que ahir al matí s'havien entrevistat amb regidors, tant de l'equip de govern com de l'oposició, i que la majoria “no entenien res”. L'alcalde els va donar hora per dimarts vinent.

Tres anys de problemes

“Això ja fa tres anys que dura. Cada maig em diuen que ja ho faran després de l'estiu i al setembre se'n despreocupen”, va afirmar ahir l'alcalde, Josep Llensa, que no es volia “responsabilitzar més de les mancances”. “Tinc un informe dels tècnics en què diuen que hi ha moltes coses per arreglar: instal·lacions elèctriques i moltes d'altres. És cert que aquest any ho han començat a arreglar, però continua estant tot a mitges. Quan estigui acabat es podrà desprecintar.”

LA DATA

13.08.14
Tancament.
La policia local va fer tancar les instal·lacions dimecres a la tarda. Ahir es van manifestar els veïns.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.