Societat

Satisfacció entre els participants en la trobada de joves vallers pel Món

Ha estat una activitat conjunta de les regidories de Joventut i Foment de la municipal de Tavernes de la Valldigna i ha assolit un èxit de participació

La “1ª Trobada de Vallers pel Món” és una experiència s'emmarca dins del taller “Joventut, ocupació, formació i empreneduria en la Unió Europea” desenvolupat des de fa uns mesos a Tavernes.

L'objectiu de la trobada era posar en contacte els joves de Tavernes que viuen o han viscut una experiència a l'estranger amb aquells que ho desitgen fer, bé per motius de formació o per motius de treball.

Una experiència que ha estat qualificada com a “fructífera” a l'hora que ha remarcat uns contactes “abans que els joves marxen i durant l'estada a l'estranger.

Els participants en la “1ª Trobada de Vallers pel Món” escoltaren vivències i experiències de vallers que viuen a l'estranger (Alemanya, Anglaterra, Rússia, Austràlia, Estats Units, Suïssa...) i com uns havien viatjat amb contractes de treball o d'estudis prèviament tramitats, mentre d'altres ho feren buscant una oportunitat de treball.

Uns dels moments més emocionants de la jornada es va viure amb la telefonada dels vallers que actualment resideixen a Estats Units. A més d'informar com és la seua estada, s'oferiren per ajudar a qualsevol veí que necessite informació detallada de com aconseguir el visat i poder accedir a un lloc de treball en aquell país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia