Societat

Miguel Ángel Bonilla guanya el 33 Premi nacional Cartell de festes de Moros i Cristians de Bocairent

El certamen reuneix 23 obres procedents del País Valencià, Catalunya i Murcia que estaran exposades del 23 al 27 d'agost

Durant les cinc nits de danses, és a dir, del 23 al 27 d'agost, romandrà oberta l'exposició del 33 Premi nacional Cartell de festes de Moros i Cristians a sant Blai de Bocairent convocat per l'Associació de festes a la seua seu social. D'aquesta forma, es podran contemplar les 23 obres participants en el certamen procedents d'arreu de la Comunitat Valenciana, Catalunya i Múrcia.

El jurat qualificador integrat per setze membres entre representants del consistori, de la parròquia, del món fester i del disseny gràfic va destacar el cartell presentat per Miguel Ángel Bonilla i Sánchez, d'Agullent, baix el títol “A les portes de la festa”, que obtenia així el primer premi dotat amb 1.000 euros i diploma amb el patrocini de l'Ajuntament de Bocairent.

Per la seua banda, Antonio Vañó Cabanes amb “A cavall de la festa” rebia la distinció a l'artista local valorada en 300 euros i diploma per l'Associació de festes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia