Societat

‘Manters' tiren pedres a la policia a Barcelona

Un grup de venedors ambulants de top manta es van encarar ahir a la Guàrdia Urbana quan els agents intentaven desallotjar-los de la cruïlla del Passeig de Gràcia amb Aragó. Els ‘manters' van reaccionar llançant pedres de les obres del passeig i com a conseqüència de l'incident quatre agents van resultar ferits lleus i un cotxe policial amb desperfectes per un vidre trencat. La Guàrdia Urbana va detenir un dels venedors.

Les operacions policials contra els venedors de top manta s'han intensificat els darrers dies a les platges de l'Alt Maresme i Sitges. Els Mossos d'Esquadra de Pineda de Mar conjuntament amb les policies locals i la Polícia Nacional han detingut quatre persones per incompliment de la llei d'estrangeria i s'han identificat 25 persones més de les quals 14 van ser denunciades per venda ambulant i per dur a terme activitats il·lícites com ara massatges i tatuatges. A Sitges, l'operatiu va acabar amb 6 persones denunciades i el comís del material falsificat que es venien.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia