Societat

Mor Roser Arenas, la veïna d'Alella que va inspirar el capgròs de la Grossa de Cap d'Any

La direcció general de Jocs i Tributs va presentar la imatge oficial de la loteria catalana l'octubre de l'any passat

Roser Arenas, la veïna d'Alella que va inspirar la imatge del capgròs de la Grossa de Cap d'Any ha mort aquest divendres al matí, segons ha confirmat fonts de la família i la direcció general de Tributs i Jocs de la Generalitat.

La loteria dela Grossa de Cap d'Any es va presentar el 3 d'octubrepassat, la imatge de la qual es va decidir representar a través d'un capgròs. Aquest capgròs es va inspirar amb un de creat per la Colla de Gegants d'Alella, que fa més de 27 anys va decidir homenatjar la figura de Roser Arenas, molt activa al poble, on va ser jutgessa de pau, representant-la amb un capgròs.

La curiositat per saber amb qui es va inspirar el capgròs de la Grossa va fer que durant unes setmanes Roser Arenas recorrés bona part dels mitjans de comunicació catalans per explicar d'on sortia el capgròs. En una entrevista a El Punt Avui, Roser Arenas es va mostrar molt contenta d'haver estat triada d'entre tots els capgrossos de totes les colles de gegants de Catalunya. “A mi el que em fa il·lusió és pensar que, quan jo ja no hi sigui, continuarà havent-hi un record meu a Alella”, va assegurar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.