Societat

successos

Més vigilància als conreus del Maresme

Els Mossos d'Esquadra, conjuntament amb les policies locals, han intensificat les vigilàncies a les zones agrícoles de l'Alt Maresme, on es repeteixen robatoris de maquinària, eines i estris metàl·lics. Les zones de conreu més afectades van des d'Arenys de Mar i Arenys de Munt fins a la conca de la Tordera, el pla d'en Grau, a Malgrat de Mar i Palafolls. Els agents han planificat dispositius uniformats i de paisà coordinats amb les policies locals i les associacions de pagesos.

El dispositiu també preveu augmentar el nombre d'inspeccions a les deixalleries de la comarca, ja que els autors d'aquests robatoris acostumen a revendre el material sostret, com ara aixetes de rec o aspersors metàl·lics. Tot i que els objectes no superin, segons la policia, els 400 euros, comporten importants greuges pels pagesos, ja que afecten els cultius per la manca de reg, d'adob o de fumigació.

E.f.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.