Societat

Investiguen si una turista va ser robada i agredida sexualment per un taxista a Barcelona

La víctima assegura que es trobava en estat d'embriaguesa i el conductor va aprofitar per assetjar-la i agafar-li un anell i un collaret

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'agressió sexual denunciada per una turista a mans del seu taxista. Segons el seu relat, la nit de dilluns a dimarts va sortir de festa a la discoteca 'Opium' i, en acabar la nit, va agafar un taxi per tornar al seu hotel, el 'Royal Passeig de Gràcia'. La víctima manté que el taxista, quan va adonar-se que es trobava en estat d'embriaguesa, va agredir-la sexualment i li va prendre l'anell i un collar durant el trajecte, segons ha pogut saber l'ACN. Els policies ja han revisat les càmeres de seguretat de la discoteca i treballen per confirmar l'autenticitat dels fets. La direcció de l'hotel on s'allotjava la dona no ha volgut donar cap detall del succés.

Els Mossos d'Esquadra investiguen la denúncia d'una turista que el passat dimarts de matinada va agafar un taxi per tornar de la discoteca fins al seu hotel i assegura haver estat agredida sexualment pel taxista. També afirma que li va sostreure l'anell i un collar. La dona, segons la seva denúncia, admet que anava beguda.

La policia ja ha revisat les càmeres de la discoteca Opium, segons ha pogut saber l'ACN, però no ha volgut revelar cap detall de la investigació perquè està en marxa i és sobre una possible agressió sexual. La direcció de l'hotel tampoc ha volgut donar cap detall de la història perquè entén que s'estaria vulnerant la intimitat d'un dels seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.