Societat

‘Flashmob' per fer visible la paràlisi cerebral

L'acció busca animar a participar a una cursa solidària el 5 d'octubre

Més d'un centenar de persones van participar ahir al matí en una flashmob per conscienciar els ciutadans sobre les dificultats de les persones –així com de les seves famílies– que tenen una paràlisi cerebral i animar així a participar en la cursa també solidària que es farà el diumenge 5 d'octubre a l'avinguda Sant Ramon Nonat, al barri de les Corts, a Barcelona.

Dirigides pel coreògraf Jorge Fernández-Hidalgo, que hi ha col·laborat de manera altruista, el centenar de persones van fer una actuació davant de l'entrada dels jardins del Palau Reial, a Pedralbes. Hi van ser presents persones amb paràlisi cerebral i també molts familiars. La cursa En marxa per la paràlisi cerebral, organitzada per Ipsen Pharma i la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (Fepccat), arriba aquest any a la quarta edició. L'objectiu és donar visibilitat a les persones que d'una manera o una altra conviuen amb aquesta discapacitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia