Vallès Oriental

SUCCESSOS

Desallotgen 12 veïns d'un bloc de Bellavista per un incendi en un cobert de l'àtic

No hi ha hagut cap persona ferida

Un incendi en un cobert d'un àtic d'un bloc de pisos situat al carrer Cardedeu, a Bellavista, a les Franqueses, ha obligat a desallotjar una dotzena de veïns de l'immoble aquest dimarts al migdia. Mitja dotzena de dotacions dels Bombers han treballat per apagar el foc, que no ha causat ferits.

Un incendi va cremat aquest dimarts al migdia un cobert que hi havia en un àtic d'un bloc d'habitatges del carrer Cardedeu, al barri Bellavista, a les Franqueses. Les flames han afectat dues rentadores, un escalfador, dues ampolles de butà i roba i altres objectes que hi havia al cobert, situat a la part superior de l'edifici.

El foc s'ha detectat poc abans de les 3 de la tarda i s'ha pogut extingir en una mitja hora. Hi ha treballat sis dotacions dels Bombers. Efectius de la Policia Local també s'han desplaçat fins al lloc.

A causa del foc, s'ha desallotjat 12 veïns de l'immoble, segons han explicat els Bombers. No hi ha hagut cap persona ferida.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia