Societat

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval i la Creu Roja celebren trobades aquesta setmana a Morella

La vila continua potenciant el turisme de congressos amb noves trobades aquests mesos de setembre i octubre

Morella continua potenciant el turisme de congressos a aquest any 2014, en què celebra el 600 aniversari de les Converses. Així, aquesta mateixa setmana es produiran dues cites de rellevància, com són el vint-i-sisè congrés de la Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval (Selim) i el comitè provincial de Creu Roja.

El Selim reuneix importants professors, investigadors i alumnes de tota Europa, des del dijous i fins dissabte. D'aquesta manera, la Universitat Jaume I agafa el testimoni de les de Salamanca i Còrdova, organitzadores de les dues últimes edicions, i celebrarà aquest congrés a la localitat dels Ports. A més, en el marc d'aquest congrés, també es realitzaran dues activitats obertes al públic el dijous, com són els romanços medievals a la porta de la Basílica Arxiprestal o el concert Supramúsica en el Convent de Sant Francesc.

La Societat Espanyola de Llengua i Literatura Anglesa Medieval té com a objectiu el fomentar, estimular i impulsar al nostre país, l'estudi i investigació de la literatura medieval anglesa, tant en els aspectes lingüístics com en els culturals o literaris. Cada any celebra un congrés en una universitat d'Espanya i es donen cita importants acadèmics provinents de diversos llocs del continent europeu, especialment, del nostre país i del Regne Unit.

Creu Roja

D'altra banda, la Creu Roja celebrarà el seu comitè provincial a l'ajuntament de Morella. Així, aquesta organització ha tornat a escollir la localitat dels Ports per celebrar una important trobada.

Cal recordar que el consistori i aquesta entitat mantenen la seva col·laboració en diferents projectes i signen un conveni de col·laboració anual per garantir el servei de teleassistència per a la gent gran i per al suport d'aquesta entitat a les activitats festives que tenen lloc a la ciutat.

A més, cal assenyalar que el mes que ve, Morella tornarà a ser la seu del Curs d'introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que organitza la Xarxa Vives. Aquesta serà la cinquena edició d'aquesta trobada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANITAT

Detecten a Suècia el primer cas de la variant més letal de mpox fora d’Àfrica

BARCELONA

Una alga invasora s’expandeix al fons marí del PN de les Illes Medes

TORROELLA DE MONTGRÍ
successos

Rescaten un home que havia caigut en un pou

HORTA DE SANT JOAN

L’arqueopac de les Coves de Serinyà s’estrena amb 650 visitants en un mes

BANYOLES
tradicions

Els carrers de Gràcia ja llueixen però el conflicte per la cultura popular no s’atura

BARCELONA
política

La UB se situa entre les 200 millors universitats del món

barcelona
Meteorologia

Desactivada l’alerta per risc de precipitacions fortes

BARCELONA

Cassà de la Selva ha superat els 90 litres per metre quadrat durant l’episodi de pluja

CASSÀ DE LA SELVA

Un arbre caigut sobre una catenària ha tingut la via tallada a Fornells fins fa una hora

FORNELLS DE LA SELVA