Societat

Atropella mortalment un jove de 33 anys a la C-31 a Mont-ras i es dóna a la fuga

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per localitzar el conductor

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per trobar el conductor que ha atropellat mortalment un home de 33 anys, veí de Palafrugell, aquest diumenge al matí i s'ha donat a la fuga. Els fets s'han produït a les 06.48 hores al quilòmetre 330 de la C-31, dins el terme municipal de Mont-ras (Baix Empordà). Fins al lloc dels fets s'han desplaçat sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i dues ambulàncies del SEM. Segons les primeres hipòtesis, l'home estava caminant pel voral de la carretera quan, de sobte, el cotxe l'ha atropellat i no s'ha aturat. Els Mossos han informat que estan recopilant informació tot i que, de moment, no tenen constància que hi hagi testimonis dels fets.

Segons ha pogut saber l'ACN, els primers que han donat l'avís d'alerta han estat uns conductors que passaven per aquesta carretera i s'han trobat amb el cos de la víctima estirat a terra. Ha estat llavors quan els ciutadans han avisat els Mossos d'Esquadra i el SEM, que s'han desplaçat fins aquest lloc.

L'accident ha succeït al quilòmetre 330 de la C-31, en sentit Girona, a tocar de l'entrada de Palafrugell sud, entre la carretera i el carril secundari que discorre al costat d'aquesta via. En concret, els fets s'han produít davant de l'empresa ceràmiques 'La Ciutadella' i al costat de la firma BigMat. Aquest diumenge al migdia encara es podien veure les restes de sang a la carretera. Segons sembla, la víctima es trobava caminant pel carril secundari que es troba al costat de la C-31 i l'accident s'hauria produït entre aquest carril i la carretera C-31.

Els Mossos d'Esquadra han demanat informació a tots els veïns o empreses de la zona i també tenen previst revisar les càmeres de seguretat de les empreses del voltant per intentar trobar el conductor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.