Societat

La Plataforma de Persones Desocupades denuncia incompliments de l'Ajuntament de Torrent

Acusa l'alcaldessa i l'equip de govern municipal de de fer cas omís dels acords del plenari del 7 d'abril

Els pactes incomplits sobre els que denuncia aquesta plataforma ciutadana que té un caràcter comarcal, inclouen la cerca per part de l'Ajuntament d'uns locals perquè les activitats de la PDPD de Torrent puguen resultar més eficaces.

També acusen la municipalitat torrentina de fer cas omís a l'acord del plenari del dia 7 d'abril, mitjançant el qual havia de comunicar-los qualsevol mesura de foment de l'ocupació que es posara en marxa a la localitat, així com la inclusió d'un representant de la Plataforma als conselles i meses sectorials existents a la vila.

El president d'aquesta organització de persones desocupades, Joan Carlos Mellado assegura que el grau de desesperació dels desocupats de Torent ha arribat al límit i és per això que l'assemblea recentment celebrada per la Plataforma, ha decidit fer denúncia pública dels acords incomplits.

Mellado critica la passivitat del regidor Santi Miquel per tal d'abordar el greu problema de desocupació que pateix aquesta localitat amb més de 10.500 persones aturades a data del mes d'agost.

A l'assemblea de la Plataforma van assistir Andrés Campos, Vicent Beguer i altres representants polítics i ciutadans entre els que cap citar Actua Torrent, España 2000, UPyD, Podemos, Ciudadanos, i Guanyem Torrent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia