Societat

Elx alberga des de dimarts passat la Flama del Correllengua

Diversos actes institucionals i socials van servir d'activitats d'acollida d'aquesta celebració

Com en els darrers 19 anys, Acció Cultural del País Valencià-Casals Jaume I, organitza el Correllengua les primeres setmanes d'octubre, just entrant a la tardor, arriba a diverses ciutats del País Valencià la Flama de la Llengua.

Es tracta d'una campanya de promoció i sensibilització per la llengua on el principal objectiu és la participació de la gent. El Correllengua està farcit de diferents actes lúdics culturals que van des d'obres de teatre infantil a concerts per al jovent, passant per sopars populars, monòlegs, xerrades,… Tots units per un mateix fil conductor: el valencià i la normalitat en el seu ús.

Com a mostra tenim la XIX edició del Correllengua al País Valencià ret homenatge a els poetes Joan Roís de Corella i Joan Vinyoli, dues de les més importants figures de la nostra cultura i literatura de les quals aquest 2014 en celebren l'any.

Des de dimarts passat que la Flama del Correllengua es troba a la ciutat d'Elx i això ha estat l'excusa suficient perquè el Casal Jaume I i algunes altres associacions i entitats culturals, organitzen actes al voltant d'aquesta promoció del valencià.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia