Vallès Oriental

Les Franqueses estrena el primer pis per a persones amb urgències socials

S'hi allotjaran famílies derivades pels serveis socials i afectades per emergències o catàstrofes

L'Ajuntament de les Franqueses ha posat en marxa el primer pis per a persones amb urgències socials. Els usuaris deriven dels serveis socials municipals i poden ser famílies amb algun problema o que han patit alguna mena de catàstrofe. Es tracta d'una prova pilot.

Les Franqueses disposa des d'aquesta setmana d'un habitatge per a persones amb urgències socials derivades de catàstrofes naturals o problemes d'emergència que estiguin derivats pels serveis socials. Podran ocupar l'habitatge durant un període de quatre mesos tot i que pot ser superior en casos de necessitat.

Gisela Santos, regidora de Polítiques Socials, destaca que “es tracta d'una prova pilot i, per tant, haurem d'anar veient com va funcionanr. Volem que aquest pis serveixi de pont perquè les famílies que s'hi estiguin puguin resoldre el problema d'habitatge puntual que tenen en les millors condicions posibles”.

Aquesta acció s'afegeix a altres iniciatives de l'Ajuntament relacionades amb el dret a l'habitatge: el conveni per promoure l'ocupació de pisos propietat de bancs que están en desús, la coordinació amb l'Agència de l'Habitatge de Catalunya per a les peticions de pisos de persones amb emergències socials o el conveni amb el Servei d'Orientació Jurídica del Col•legi d'Advocats de Granollers.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia