Osona/Ripollès

Campanya per fomentar el consum de fruita a les escoles de Torelló

L'acció, organitzada per Unió de Pagesos, es farà dimecres vinent a les escoles Rocaprevera i Sagrats Cors. La campanya té el suport de la Diputació de Barcelona i Torelló Jove.

Nota de premsa de l'Ajuntament de Torelló

Unió de Pagesos de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la col·laboració del Torelló Jove, el proper dimecres 29 d'octubre, portaran a terme la campanya ‘Disfruita-la', en dues escoles de Torelló, Rocaprevera i Sagrats Cors.

La campanya ‘Disfruita-la' consisteix en tastos guiats de fruita dolça per a infants i té com a objectiu promoure el consum de fruita dolça, especialment entre el jovent i els infants, utilitzant una metodologia molt pràctica per recuperar l'hàbit de menjar fruita en l'entorn familiar.

Les sessions de tast inclouen un espectacle d'un grup d'animació per tal d'explicar als infants les propietats de la fruita i els beneficis que aporta per a la seva dieta.

Al final, es repartiran unes carmanyoles en forma de poma amb fruita tallada, per tal que siguin reutilitzades posteriorment per portar fruita a l'escola per esmorzar.

També es distribuirà un díptic adreçat a les famílies amb els consells de com utilitzar les carmanyoles i com fomentar el consum de fruita entre els infants.

A l'escola Sagrats Cors l'acció és farà a les 10 del matí i hi participaran els alumnes de P5, 1r i 2n. A l'escola Rocaprevera l'actuació és farà a dos quarts de 4 de la tarda i anirà adreçada als alumnes de P3, P4 i P5.

En total, per tant, al voltant de 140 infants podran assistir a l'espectacle i gaudir de la fruita dolça.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.