Societat

Un mort i un ferit greu en el xoc frontal entre dos turismes a la C-55 a Manresa

L'accident ha passat en una de les carreteres amb més sinistralitat del país i en un punt on s'han d'iniciar les obres de desdoblament

A conseqüència del xoc, s'ha tallat la C-55 en els dos sentits de la marxa mitja hora i després s'ha donat pas alternatiu als vehicles

Una persona ha mort i una altra ha resultat ferida de gravetat en un xoc frontal a la C-55 a Manresa, l'accident ha passat un tram que té una alta sinistralitat. El sinistre ha passat a les 7.22 hores del matí al quilòmetre 30 on, per causes que s'estan investigant els dos vehicles han col·lidit frontalment.

La via s'ha tallat en els dos sentits de la marxa durant mitja hora i després s'ha donat pas alternatiu als vehicles dels dos sentits de la marxa. La víctima mortal és el conductor del vehicle que ha envaït el carril contrari, es tracta de Pedro V.P. de 86 anys i veí de Santpedor. La conductora de l'altra vehicle ha resultat ferida de greu i ha estat traslladada a l'Hospital Althaia de Manresa.

Fins al lloc s'hi han desplaçat dues ambulàncies del SEM, cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat.

A conseqüència del xoc la C-55 ha estat tallada en els dos sentits de la marxa durant mitja hora i després s'ha donat pas alternatiu als vehicles. L'accident ha provocat cues quilomètriques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.