Societat

Les Jornades de tapes amb bolets encaminen Bocairent cap al 7é Concurs gastronòmic

El certamen culinari obert a restauradors professionals de la Comunitat Valenciana se celebrarà el 17 de novembre

Un any més, l'arribada de novembre endinsa Bocairent en el món dels bolets. Així, a partir del 31 d'octubre, nou establiments hostalers ofereixen tapes centrades en aquest producte fins el dia 13 ,mentre que el dilluns 17 de novembre tindrà lloc a l'hotel Ferrero el 7é Concurs gastronòmic de caça i bolets.

Un total de 9 establiments de restauració obriran el “Novembre boletaire” de Bocairent amb els entrants elaborats amb bolets que, acompanyats de beguda, costaran 2,5 euros. «Aquesta és la tercera campanya de tapes que els nostres hostalers organitzen al llarg de l'any», ha comentat Noelia Vañó, regidora de Turisme, «circumstància que demostra la seua determinació per renovar-se i per sorprendre constantment el veïnat i els nostres visitants».

Per altra banda, ja s'ha obert el termini d'inscripcions per als restauradors professionals del País Valencià que vulguen prendre part del concurs gastronòmic. La setena edició “un dels certàmens culinaris més consolidats de la tardor”, segons Noelia Vañó, comptarà amb dues modalitats -borreta i plat lliure elaborat amb carn de caça i bolets- i atorgarà premis per import de 1.800 euros gràcies al patrocini del patronat València, Terra i Mar i de l'Ajuntament de Bocairent, així com dos tercers guardons aportats per la firma Durplastic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.