territori

Reus s’inunda de tapes amb una nova edició de la Ganxet Pintxo

56 restaurants oferiran el millor de cada casa del 6 al 16 de novembre

La Ganxet Pintxo arriba a la seva setena edició, del 6 al 16 de novembre, amb mig centenar d’establiments adherits. Amb la fórmula ja tradicional –2,5 euros per una tapa i un quinto d’Estrella Damm–, la ruta gastronòmica de tardor a la capital del Baix Camp vol oferir nous atractius tant als reusencs com als visitants per gaudir de la ciutat. A més d’alimentar l’estómac, els consumidors també podran fer un acte de solidaritat: tot aquell que faci una donació de sang a l’Hospital Sant Joan de Reus rebrà dos vals i una ampolla d’oli DOP Siurana com a reconeixement. La inauguració de la Ganxet Pintxo de tardor tindrà lloc dimecres, 5 d’octubre, a les 8 del vespre, a la nau de Vermuts Rofes.

El Pintxo Garibotti (mos de coca amb carn argentina, pebrot, chimichurri i formatge fos) al Déu N’hi Do; el Cistell de botifarra negra  pera ecològica fornejat amb parmesà de La Coamrca o les Mandonguilles d’ibèric i Voll-Damm amb formatge de Colldejou i avellana de Reus de la Tarongina. Aquestes són només algunes de les 56 tapes que farceixen la ‘carta’ de la Ganxet Pintxo de Tardor 2014. Del 6 al 16 de novembre, la cita gastronòmica permetrà tastar alguna de les millors receptes de casa nostra.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona
RECERCA

Cinc alumnes de la UPC analitzaran els trens europeus

Barcelona
SOCIETAT

La Sagrada Família incorpora la IA en la gestió de les seves visites

Barcelona