Societat

Treballadors de l'hospital de Campdevànol fan d'Abba

Protagonitzen un espectacle per recollir fons per a La Marató de TV3 que, en només un any, ja és tot un esdeveniment

Altres entitats fabriquen objectes de decoració per a l'ocasió

Els treballadors de l'hospital comarcal del Ripollès de Campdevànol es convertiran en intèrprets de les cançons d'Abba per recollir fons per a La Marató de TV3. De fet, és un espectacle molt concorregut i esperat al poble. La cita és el proper 28 de novembre (21.00 h) a la sala La Diagonal del poble, en què interpretaran l'espectacle Mamma mia, els de l'hospital. Els treballadors, que faran d'actors i cantants, tindran col·laboradors i la implicació d'altres entitats de la comarca com ara l'associació de malalts cardíacs El Ripollès.COR, que ha donat globus en forma de cor per al dia de l'espectacle, i l'Associació de Dones de Camprodon, que han fet cors per decorar la sala on es farà l'actuació.

Aquesta és la segona vegada que s'organitza una representació musical d'aquestes característiques. El 2013, els treballadors de l'hospital van aconseguir un gran èxit amb Oh happy day, per al qual es van exhaurir totes les entrades.

D'altra banda, s'ha organitzat un campionat de parxís eliminatori en col·laboració amb el barri del Ninot, de Ripoll. Aquest campionat, que va començar el dia 17 de novembre, es juga al bar El Casal. A més, el 22 de desembre, coincidint amb el sorteig de la grossa de Nadal, se sortejarà una gran panera amb productes donats per comerços de la zona i treballadors del centre hospitalari. Els números per al sorteig ja es poden comprar per 2 euros, a l'hospital. Finalment i coincidint amb la temàtica de La Marató, centrada en les malalties cardiovasculars, els usuaris de l'hospital de dia, l'Associació de Dones de Ribes i la merceria El fil d'Ariadna han fet uns cors que es poden adquirir pel preu de 2 euros cada un.

L'hospital de Campdevànol és l'hospital comarcal del Ripollès i dóna servei a una població de referència de més de 26.000 persones. Va ser fundat el 1920. Des de 1983, any en què va ser acreditat per formar part del sistema sanitari català com a hospital comarcal, ofereix serveis concertats amb el CatSalut.

Actualment, l'hospital del Ripollès està acreditat com a centre d'atenció hospitalària aguda i com a centre d'atenció sociosanitària. A part de l'hospital mateix, la institució gestiona els centres d'assistència primària (CAP) dels municipis de Campdevànol i de Ribes de Freser. El centre sanitari sol estar sempre al capdavant dels rànquings de qualitat dels hospitals de les seves dimensions.

LA XIFRA

5
euros
és el preu de l'entrada per poder veure l'espectacle protagonitzat pels treballadors de l'hospital.

LA DATA

1920
Va obrir portes
l'hospital de Campdevànol, que va entrar a la xarxa pública el 1983.
26.000
persones
és la població a què dóna cobertura sanitària el centre hospitalari comarcal del Ripollès


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.