gastronomia

20 a la Rambla, un «gastro-bar» i un espai gastronòmic

Fa anys que els gormands de les comarques tarragonines van descobrir el bon fer davant dels fogons del jove xef Juan Diego, ple d'inquietuds i possibilitats, autor d'unes elaboracions de cuina creativa molt interessants. Els últims anys els ha dedicat a la cuina acreditada de l'Anap, a Tarragona, i des de l'estiu d'enguany ha iniciat un altre projecte de restauració, també a la capital, aprofitant un espai que havia ocupat el restaurant Txapela, en el número 20 de la Rambla Nova, a dos passos de la Balcó del Mediterrani. José Cordero, el nou propietari, l'hi ha confiat la direcció i la cuina del nou establiment, una vegada rehabilitat i condicionat el local, que porta per nom 20 a la Rambla i es defineix com a gastro-bar i espai gastronòmic.

Amb una decoració moderna i molt agradable, el gastro-bar, amb una capacitat per a 60 comensals, ofereix una línia de cuina de tapes tradicionals d'alta qualitat i altres elaboracions clàssiques d'elaboració exquisida. Entre les especialitats, hi ha el pop estil Feira 2006, 10,20 euros; barquetes XXL de petxina de pelegrí amb ventresca rostida i cacauet en dues versions, 11,70; truita d'estiu amb fuet temperat, 8,50; llom de tonyina, formatge la Perera i eucaliptus cristal·litzat,16,00; costella de vedella a la brasa, 17,50; maduixes al vinagre, vainilla amb Peta Zetas, 5,00 i cotó de sucre, sopa freda de síndria amb gelat de iogurt, 5,00.

En l'espai gastronòmic, un menjador per a 18 comensals, decorat amb elegància, hi trobem l'alta cuina que sap fer Juan Diego, amb especialitats com la versió freda de mol·luscos, gamba vermella amb clavells i cava sòlid, 22,50; bou Kobe a la brasa, amb fideus Shiritake, Shitake i sake, 70,00, etc. A més de la carta, s'ofereixen dos menús de degustació, per 43,00 i 59,00 euros.

El celler alberga cap a 200 referències de vins i caves, a cura dels sommeliers Marc Zapater, que també porta la direcció de sala, i Roser Virgili. Com a vi de la casa, alternen vins de les comarques de Tarragona, 10,00-20,00 euros. L'establiment també disposa d'una terrassa per a 24 comensals i disposa de menjador per a fumadors.

Direcció: Rambla, 20. 43004 Tarragona. Tel: 977 23 57 11 Horari: De 8:00 a 23:30 el gastro-bar i de 13:00 a 16:00 i 21:00 a 23:30, l'espai gastronòmic. No tanca. Serveis: Targetes Diners, Màster Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per a 18 comensals. Aparcament públic. Correu electrònic: [email protected]. Web: www.20alarambla.cat


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
GIRONA

Girona Centre i l’Ajuntament presenten el cartell de la cursa del carrer Nou

GIRONA
societat

Milloraran els Jardins d’Emma, un interior d’illa de l’Eixample, a partir del setembre

Barcelona
Urbanisme

Caos, sorpresa i poca informació en l’estrena dels canvis de mobilitat a Sants

Barcelona
OLOT

Adjudiquen el servei de menjadors escolars de la Garrotxa

OLOT
societat

Escolta Jove de la Diputació de Barcelona ha atès més de cent mil joves en dos anys

Barcelona
societat

Una explotació del Collsacabra pateix l’atac del llop per sisena vegada

Pruit
PALAFRUGELL

L’oficina de la Policia Local a Calella recull 18 denúncies el mes de juliol

PALAFRUGELL
OLOT

DescobreixOlot estrena nous ‘stickers’ amb expressions garrotxines

OLOT
LES PLANES D’HOSTOLES

Festes majors amb més seguretat privada per la presència de grups violents

LES PLANES D’HOSTOLES