Osona/Ripollès

Demanen 13 anys de presó a un home acusat d’un homicidi a la sortida d’un bar a Vic el 2009

Avui comença a l’Audiència de Barcelona el judici per l’homicidi que va haver-hi l’any 2009 a la porta d’un bar del carrer Manlleu de Vic.

El judici amb jurat popular a Julián César Lenis es farà a l’Audiència de Barcelona. És el presumpte culpable de l’homicidi ocorregut pels volts de les dues de la matinada del 20 de desembre de 2009 a la sortida del bar Salsabor del carrer Manlleu de Vic. El fiscal demanarà 13 anys de presó per l’acusat i el pagament d’una indemnització de 60mil euros a la germana de la víctima, Abdelaziz Agannan, un veí de Viladrau que aleshores tenia 23 anys. L’acusat també vivia llavors en aquest municipi.

La mort del jove es va produïr després que la ganivetada que va rebre li travessés l’estèrnum i li perforés el cor. La ferida mortal la va rebre en el transcurs d’una baralla on intervenien diverses persones i que havia començat poc abans a l’interior del bar. El presumpte agressor, sempre segons l’acusació del fiscal, va abandonar el lloc dels fets i al cap de pocs dies va fugir a Colòmbia, d’on era originari.

Després de les oportunes investigacions dels Mossos, es van fer gestions davant de la Interpol perquè se’l detingués, cosa que va succeir el 7 d’abril de 2012, gairebé un any i mig després dels fets. L’home va ser extradit el 20 de juny de 2013, data des de la qual està complint pena de presó de l’Estat espanyol.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.