Societat

Arrenca ‘La Marató' de TV3 per a les malalties del cor

El programa més llarg i més solidari de l'any ha començat a les 10 hores per recaptar fons per al finançament de projectes de recerca científica

La primera actualització del marcador s'ha fet a un quart d'onze del matí i ja s'han reunit 324.579 euros

Catalunya ja batega. Des de les deu del matí d'aquest diumenge, Mònica Terribas i Quim Masferrer presenten La Marató de TV3. Ho faran fins més enllà de la una de la nit. Per 23è any consecutiu, TV3 destina tota la graella a un especial que combina sensibilització, entreteniment i divulgació amb la finalitat de recaptar fons per finançar projectes de recerca científica sobre les malalties del cor.

La Marató, però, ha començat a Catalunya Ràdio a les vuit del matí amb Sílvia Cóppulo i l'equip d'El suplement, en un programa que durarà fins a les dues del migdia. L'obertura de les línies telefòniques s'ha produït a les nou i en la primeres actualització de marcador del dia ja s'han reunit 324.579 euros.

Al llarg de la jornada maratoniana, intervindran prestigiosos experts i investigadors, a més d'un ampli ventall de testimonis que explicaran la seva experiència. També hi haurà actuacions en directe de músics i grups participants a El disc de La Marató, com ara la d'Andrea Motis i Joan Chamorro Quintet, que cantaran la cançó Al·le-
luia
, banda sonora de l'anunci d'aquest any



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia